Meer dan enkel schoolkaarten acties!

Uw school wil graag een kaartenactie organiseren? Originele schoolkaarten, met de tekening van uw leerlingen?! Kies dan voor de grootste: Tekenfund. Niet voor niets al meer dan 14 jaar de grootste voor alle schoolkaarten acties!

Een schoolkaarten actie is een van de meest winstgevende schoolacties binnen Nederland. Maar waar andere kaartenacties de kaarten eerst drukken en dan de kinderen langs de deuren laat gaan, kent Tekenfund haar eigen online schoolkaarten concept:

'Eerst online verkopen, dan pas drukken'
Zo wordt een schoolkaartenactie veilig, zijn er geen onnodige kosten en is er vooral geen verspilling! Legio concurrenten drukken eerst alle schoolkaarten, maar als de kinderen deze setjes schoolkaarten niet verkopen, dan verdwijnen deze gewoon in de prullenbak.

Naast schoolkaarten, nog veel meer producten

In tegenstelling tot veel andere schoolkaarten aanbieders, kent Tekenfund veel meer producten waarop de tekening van de leerling gedrukt kan worden. Denk eens aan muismatten, onderzetters, placemats, puzzels, broodtommels, gymtassen of een wandversiering.

Uw schoolkaartenactie via Tekenfund, wordt hierdoor nog leuker! Leuker voor de kinderen, leuker voor de kopers en vooral ook leuker voor uw uiteindelijke inkomsten.

Start direct een schoolkaarten actie!

In slechts 5 stappen zonder enig risico naar een hoge opbrengst!

 1. Start jullie actie, schrijf in en teken!
 2. Deel de persoonlijke verkoopfolders uit
 3. De kinderen verkopen via hun eigen webwinkel
 4. Geef ieder kind zijn bestelling
 5. Besteed uw winst!

Binnen uw eigen online administratie, kunt u de schoolkaarten actie van begin tot einde volledig volgen. Ook krijgt u toegang tot onze afgeschermde website, waarbinnen veel meer informatie is te vinden.

Ook hebben wij een speciale omgeving ontwikkeld voor de kinderen, waarmee zij op een leuke actieve manier betrokken worden bij de door u georganiseerde schoolkaarten actie. Wacht niet langer; maak nu nog mee hoe makkelijk het Tekenfund-systeem is. Tekenfund maakt fondsen werven kinderspel.

Start direct met uw eigen schoolkaarten actie! Heeft u nog specifieke vragen, bel dan 0499 - 370423. Wij staan u graag te woord.

Meer weten?

Meer weten over wat Tekenfund voor jullie school kan betekenen? Bekijk uitgebreide informatie.

Liever meteen beginnen?
Start uw eigen actie en begin direct met 's lands grootste en leukste online fondsenwerving!

Start schoolkaarten actie
Unieke voordelen Tekenfund
 • Makkelijkst te organiseren
 • 100% veilig voor kinderen
 • Geen enkel risico
 • Minimale belasting team
 • Hoogste opbrengst
 • 100% Fun
 • ... en veel meer!
Tekenfund werkt samen met onderstaande goede doelen: