Uw kerstactie regelt u via Tekenfund

Uw (basis)school wil graag een ludieke kerstactie starten om voor een goed doel geld in te zamelen? Daar zijn legio mogelijkheden voor beschikbaar, ieder met haar eigen voor en nadelen. Via een Tekenfund-actie hoeft u echter maar voor één ding zorg te dragen: de tekeningen van alle kinderen.

Van deze tekeningen maakt Tekenfund allerlei leuke artikelen, die de kinderen dan weer in hun eigen webwinkel kunnen verkopen aan familie, vrienden en/of kennissen.

Tekenfund maakt online kerstacties innovatief, vooruitstrevend en vooral gemakkelijk!

Ludieke kerst actie met slechts één tekenles?

U hoort het goed. Via een Tekenfund-actie kunt u al met slechts één tekenles vrij eenvoudig geld inzamelen.

Een school met 250 leerlingen tekenen met gemak € 3000,- bij elkaar. Daar heeft u vast een goede bestemming voor; denk eens aan uw schoolkas, schoolreisjes, een nieuw schoolplein, klimrek of speelplaats, of een kerstactie voor een charitatief doel. Regel nu nog uw kerstacties, via Tekenfund!

Niet gek toch, zomaar uit één tekenles?

Kerstacties in een notendop

Schrijft u zich in, dan ontvangt u een gratis tekenpakket, tekenpapier en instructies. U verzorgt de tekenles bij de uw schoolklassen. De kinderen tekenen bijvoorbeeld naar een bepaald thema dat past binnen een kerstactie.

Zijn alle tekeningen klaar? Verzamel deze en stuur ze retour aan Tekenfund. Wij zorgen er dan voor dat van iedere tekening een verkoopfolder wordt gedrukt en een eigen online webwinkel word geactiveerd. U ontvangt de verkoopfolders, die u weer onder de kinderen kunt uitdelen. De kinderen gaan nu zelf hun webwinkel activeren en producten met hun tekening verkopen aan familie, vrienden en kennissen. Alles wordt geheel in een veilige online omgeving geregeld, zowel voor het kind, als de koper.

Na de verkoopperiode stopt uw online kerstactie, sluiten de webwinkeltjes, en gaat Tekenfund alle bestelde producten produceren. Zo wordt geen onnodig materiaal verspilt, en enkel bedrukt wat is besteld.

Nadat alle producten zijn gedrukt, worden deze aan uw school uitgeleverd, en kunt u deze aan de leerlingen overhandigen, waarna zij dit weer onder haar kopers verdelen.

De inkomsten van de webwinkels word aan u overgemaakt, of direct aan het door u gekozen charitatieve doel. U kunt het hele proces volgen via een eigen afgeschermd beheer module.

5 stappen kerstactie

In slechts 5 stappen zonder enig risico naar een hoge opbrengst voor uw kerstactie.

 1. Start jullie actie, schrijf in en teken!
 2. Deel de persoonlijke verkoopfolders uit
 3. De kinderen verkopen via hun eigen webwinkel
 4. Geef ieder kind zijn bestelling
 5. Besteed uw winst!

Start uw kerstactie!

Geïnteresseerd? Start direct een kerstactie!

Na uw inschrijving kunt u inloggen in uw eigen online administratie, waar de status van uw kerstactie van begin tot einde volledig is te volgen. Ook krijgt u toegang tot onze volledige website, met daarop nog veel meer pagina's met inspiratie, veel gestelde vragen, voorbeelden van tekeningen of thema's, gebruikers reviews en meer.

Bij inschrijving ontvangt u ons Tekenfund-informatiepakket, inclusief het gratis tekenpapier, tips voor leerkrachten en organisatie. Heeft u specifieke vragen? Bel direct met 0499 - 370423.

Tekenfund maakt fondsen werven kinderspel!

Meer weten?

Meer weten over wat Tekenfund voor jullie school kan betekenen? Bekijk uitgebreide informatie.

Liever meteen beginnen?
Start uw eigen actie en begin direct met 's lands grootste en leukste online fondsenwerving!

Kerstactie starten?
Unieke voordelen Tekenfund
 • Makkelijkst te organiseren
 • 100% veilig voor kinderen
 • Geen enkel risico
 • Minimale belasting team
 • Hoogste opbrengst
 • 100% Fun
 • ... en veel meer!
Tekenfund werkt samen met onderstaande goede doelen: